Bacchus

A la carte

Hoofdgerechten

OP LAND OF IN DE LUCHT

Duifje uit Anjou "Clamart" met verse doperwtjes, balsamicosaus, aardappelmousseline met truffel

€ 33.00

 

Hereford gerijpt rundsvlees (Schotse oorsprong),

spinazie, bruine jus met zwarte truffel, Pommes Pont Neuf

€ 35.00

 

 

 

 

 

RIVIER EN ZEE

1/2 Kreeft met asperges en zeekraal, blanke botersaus (per 2)

                                                                  € 32.00 pp

 

Gebakken zeetong, salade, frietjes

€ 35.00

 

Deense kabeljauw met  prei, handgepelde grijze garnalen, natuuraardappelen, mousselinesaus met bieslook                                                                                                                                         € 32.00

Voorgerechten

KOUDE BEREIDING

6 Oesters creuses Fines de Claires op ijs

€ 18.00

 

6 Platte Zeeuwse oesters op ijs

€ 25.00

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met chutney en brioche

                                                                     € 23.00

 

Carpaccio van gerijpt Holsteiner rundsvlees met zwarte look en truffelroom

                                                                      € 19.00

 

 

 

WARME BEREIDING

Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur

€ 18.00

 

Asperges uit Bassevelde à la Flamande                                                                                           € 19.00

 

Asperges uit Bassevelde, gebakken langoustines uit Guilvinec, lamsoor, balsamicomousseline                                                                                € 26.00

Desserts

ZOET

Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocolade-saus

€ 10.00

 

Huisgemaakt Snickerijs

€ 10.00

 

Huisgemaakte chocolademousse

€ 9.00

HARTIG

Assortiment kaas van Kaasmeester Michel van Tricht & Zoon

€ 12.00

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112