Bacchus

Herfstseizoen is begonnen: Toast cêpes, platte oesters, patrijs, ...

A la carte

Hoofdgerechten

OP LAND OF IN DE LUCHT

Krokant gebakken kalfszwezeriken, spinazie, girolles, aardappelmousseline met truffel, bruine jus

€ 34.00

 

Hereford gerijpt rundsvlees (Schotse oorsprong),

spinazie, bruine jus met zwarte truffel, Pommes Pont Neuf

€ 35.00

 

 

RIVIER EN ZEE

Deense kabeljauw met korstje van boschampignons, spitskool à la crème, blanke botersaus met Verjus

€ 32.00

 

Gebakken zeetong, salade, frietjes

€ 35.00

Voorgerechten

KOUDE BEREIDING

6 Oesters creuses Fines de Claires op ijs

€ 18.00

 

6 Platte Zeeuwse oesters op ijs

€ 25.00

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met chutney en brioche

                                                                           € 23.00

 

 

 

WARME BEREIDING

Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur

€ 17.00

Desserts

ZOET

Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocolade-saus

€ 10.00

 

Warm appeltaartje met huisgemaakt vanille-ijs en caramel

€ 10.00

 

Huisgemaakt Snickerijs

€ 10.00

 

Huisgemaakte chocolademousse

€ 9.00

HARTIG

Assortiment kaas van Kaasmeester Michel van Tricht & Zoon

€ 12.00

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112