Bacchus

A la carte

Hoofdgerechten

OP LAND OF IN DE LUCHT

Hereford gerijpt rundsvlees (Ierse oorsprong),

spinazie, bruine jus met zwarte truffel, Pommes Pont Neuf

€ 35.00

 

Duifje uit Anjou "Clamart", aardappelmousseline met truffel, bruine jus met morieltjes        

                                                                      € 33.00

 

 

 

 

 

RIVIER EN ZEE

1/2 Kreeft met jonge prei, blanke botersaus, natuuraardappelen (per 2)

                                                                  € 32.00 pp

 

Gebakken zeetong, salade, frietjes

€ 35.00

 

Kabeljauw met courgette en aubergine, tomaatjes in de oven, Choronsaus, natuuraardappelen

                                                                       € 32.00

 

                 Beperkte kaart op zaterdagavond.

 

Voorgerechten

KOUDE BEREIDING

6 Oesters creuses Fines de Claires op ijs

€ 20.00

 

Carpaccio van gerijpt Holsteiner rundsvlees met truffelroom en vers geraspte herfsttruffel

                                                                      € 26.00

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met geconfijte ananas en brioche

                                                                       € 24.00


                                                                              

 

WARME BEREIDING

Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur

€ 18.00

 

Half kreeftje gegaard in de oven (uitgedaan), salade met pompelmoes                                                                                                                   € 28.00

 

Risotto met gesmolten ganzenlever en vers geraspte hersfttruffel

                                                                       € 24.00

 

 

Desserts

ZOET

Huisgemaakt vanille-ijs met warme
chocolade-saus                                            €10.00

Huisgemaakt Snickerijs                              € 10.00

Huisgemaakte chocolademousse             € 9.00

Coupe Cononel                                           € 10.00

Café Glacé                                                   € 10.00

 

HARTIG

Assortiment kaas van Kaasmeester Michel van Tricht & Zoon

€ 12.00

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112