A la carte

Voorgerechten

KOUDE BEREIDING

6 Oesters Creuses de Normandie op ijs

€ 18.00

 

Sardientjes gegaard in de oven, Zuiderse ratatouille met basilicum

€ 19.00

 

WARME BEREIDING

Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur

€ 17.00

 

Koningsdorade en gamba, venkel met dille, lauwe vinaigrette met zongedroogde tomaat

€ 24.00

Hoofdgerechten

OP LAND OF IN DE LUCHT

"Hereford" gerijpt rundsvlees (Schotse oorsprong) met spinazie, bruine jus met zwarte truffel, Pommes Pont Neuf

€ 35.00

 

Kalfslende met kroketje van kalfswang, courgette met erwtjes en lamsoor, bintjes met shi-takes, kalfsjus met morieltjes

€ 32.50

 

 

RIVIER EN ZEE

Deense kabeljauw met  spitskool en look, jus van champignons, pommes rissolées

€ 29.00

 

Gebakken zeetong, salade, frietjes

€ 32.00

Desserts

ZOET

Huisgemaakt vanille-ijs met warme chocolade-saus

€ 10.00

 

Crème brulée / Vanille-ijs met speculooscrunch en caramel

€ 9.00

 

Huisgemaakt Snickerijs

€ 9.00

 

Huisgemaakte chocolademousse

€ 9.00

HARTIG

Assortiment kaas van Kaasmeester Michel van Tricht & Zoon

€ 12.00

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be