Herfstseizoen: platte oesters, coquilles, toast cêpes, fazant en haas op de karkas gebraden,...

Tasting dinners

TASTING DAYS IN BACCHUS

 

Regelmatig vinden er bij Bacchus degustaties van wijnen plaats. Na de degustatie kan u genieten van de Tasting Dinner: chef Hans maakt voor u een heerlijk 4 gangen-menu klaar, de wijnbouwers zorgen voor de bijpassende wijnen!

 

De degustatie is vrij toegankelijk, voor de Tasting Diner dient u in te schrijven! Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen!

 

QUINTA DAS VINHAS STELT VOOR:

 

“Wijnproeven samen met de wijnmakers”

 

Dit jaar gaat de 2-daagse door op zaterdag 18 november van 16u00 tot 19u00 en op zondag 19 november van 11u00 tot 19u00 doorlopend.

Graag verwelkomen wij u op één van deze dagen in restaurant Bacchus,
Aalterweg 10 in Aalter, waar de wijnmakers jullie met alle plezier de nodige
uitleg geven van hun producten en om ze u gratis te laten proeven !

 

Tijdens deze 2-daagse kunt u genieten van speciale kortingen zijnde 10% of
5 kopen en 1 gratis. Grijp deze kans om tal van nieuwe wijnen te ontdekken en waan u (tijdelijk) in het zonnige zuiden !

 

Voor de liefhebbers van een gastronomisch diner is er is terug mogelijkheid
om in te schrijven voor de tastingdinner die doorgaat op
zaterdagavond om 19u30 of op zondagmiddag vanaf 12u30.
Inschrijven kan enkel via Quinta das Vinhas !!!

Graag tot dan !!!

Marnix en Carline

 

TASTING DAYS NOVEMBER 2017

Aperitief met hapjes
Espumante Piorro rosé

-

Tartaar van Simmenthal rund met ossentong, gekonfijt mosterdzaad,
toast met tijm en dry-aged Angus, mosterdsla
Herdade dos Grous single oak "Quinta das Vinhas"

-

Op het vel gebakken Pieterman, carnaroli-risotto met zeekraal,
honingtomaatjes gegaard in de oven met kruiden, mosseljus
Herdade do Rocim Olho de Mocho Branco

-

Hertenkalffilet met knolselder en boschampignons,
aardappelmousseline van knolselder, grand veneur saus
Quinta Nova Tinto Reserva

-

Donkere chocolade met griottes, huisgemaakt roomijs

-

Espresso of thee

 

Workshop: kookatelier

Regelmatig organiseren wij een kookatelier waarbij u zelf uw kookkunsten kan bovenhalen en vooral de kneepjes van het vak kan leren van een echte chef-kok!

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112