Bacchus

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Onze kaart vindt u terug op de pagina à la carte.

Het à la carte eten is beperkt tot 4 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om de suggestiemenu te nemen.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

Met dank voor uw begrip.

 

Allergeneninformatie: vraag ernaar!  De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

3 gangen of 4 gangen

 

Crémant Domaine de Brizé met enkele hapjes
(Champagne Canard Duchêne + € 7.00)

-

Tartaar van zeebaars, nori, bouillon van grijze garnalen, tempura van Nobashi-garnaal

-

*Canadese kreeft, schorseneren, schuim van karnemelkstampers, crispy aardappel

-

Pata Negra filet, kroketje en worstje van Chorizo, witte kool, gerookte saus, Pont Neuf aardappelen

-

Mascarpone en griottes in laagjes, bittere chocolade, coulis, speksnoep met Kirsh

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu 3 gangen: € 55.00 met apero en koffie
€ 15.00 voor het wijnarrangement
Warm voorgerecht ipv koud + € 4.00

Menu 4 gangen(met*): € 69.00 met apero en koffie, € 20.00 voor het wijnarrangement

Op zaterdagavond serveren wij
enkel de 4 gangen-menu

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112