Herfstseizoen: platte oesters, coquilles, toast cêpes, fazant en haas op de karkas gebraden,...

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch kan er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met wijnarrangement 45 euro
Met Bob arrangement 37 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

                          Carpaccio van hert met truffelroom                                en mimolettekaas, winterpostelein

-

Op het vel gebakken snoekbaars, fijngesneden witloof en spruitjes, aardappelmousseline met graanmosterd, balsamicosaus

-

Koud appeltaartje met huisgemaakt

vanille-ijs en caramel

 

Menu 38 euro

Met wijnarrangement 53 euro

Met Bob arrangement 45 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Apero Crèmant Domaine de Brizé met enkele hapjes

(Champagne Canard-Duchêne + € 7.00)

-

Tartaar van coquilles met grisonblokjes, ramanas, crème van erwtjes, schuim van kastanjepompoen

-

Toast met eekhoorntjesbroodchampignons "cêpes", gesmolten ganzenlever, rode wijnstroop

-

Wilde eend met knolselder, boschampignons en kastanjes, bruine jus met vlierbessen, knolseldermousseline

-

Chocolade, appel en caramel, crumble van hazelnoot, pipet met hazelnootlikeur, walnotenijs

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Met wijnarrangement 89 euro

Met Bob arrangement 81 euro 

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112

··· Bekijk ook onze kaart ···