Bacchus

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en culinair

Nieuw Jaar toe!

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro
Met Bob arrangement 37 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

  Carpaccio van hert met truffelroom                                en mimolettekaas, winterpostelein

-

Op het vel gebakken snoekbaars, fijngesneden witloof en spruitjes, aardappelmousseline met graanmosterd, balsamicosaus

-
Koud appeltaartje met huisgemaakt vanille-ijs en caramel

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro
Met Bob arrangement 45 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Apero Crèmant Domaine de Brizé met enkele hapjes
(Champagne Canard-Duchêne + 7 euro)

-

Carpaccio van melkkalf met gegrilde tonijn, boomkappers, mierikswortel, gefruite Nobashi-garnaal

-

Carnaroli-risotto met Comté en Parmigiano reggiano, gebakken Canadese kreeft, blanke botersaus met Vin Jaune

-

Hertenkalf, pastinaak en knolselder, judasoor champignons, peertje met specerijen, kroketje met eenkhoorntjesbrood

-

Samba met espuma van mandarijn, ijspraline met bittere chocolade, Anglaisesaus
of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ 7 euro)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro
Met Bob arrangement 81 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112