Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 6 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

Carpaccio van Deense kabeljauw met "Tzar kaviaar", toast met algenboter, shiso cress

 

Rouget Barbet met groene asperges en courgette, blanke botersaus met venkelzaadjes, aardappelmousseline met zongedroogde tomaat

 

Kaastaartje met aardbeien, sorbet en schuim van Gin Tonic

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

 

Apero Crèmant Domaine de Brizé met enkele hapjes

-

Canadese kreeft met tricolor tomaat, burrata, kwarteleitje, schuim van cocktail

-

Op het vel gebakken koningsdorade met gamba gegaard in de oven, venkel en dille, lauwe vinaigrette met zongedroogde tomaat, kruidenslaatje

-

Dunne lende "Hereford", gele en groene courgette met aubergine en oregano, aardappelen met look en tijm, bruine jus met rozemarijn

-

Pana cotta en roomijs van amandel, bokkepootje, parel en coulis van abrikoos

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro

 

 

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be 

··· Bekijk ook onze kaart ···