Bacchus

Ontdek onze nieuwe tuinkamer en geniet!

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

In de oven gegaarde rouget barbet met risotto, paksoi, zalf van groene curry, blanke botersaus met kaffir

-

Pata negra filet, bloemkoolroosjes, gebakken gnocchi met ras el hanout, beukzwammen en jus met zachte pickels

-
Valrhona chocolade, banaan, vanille-ijs

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Crémant met enkele hapjes

-

Asperge uit Bassevelde koud geserveerd met truffelvinaigrette, tartaar van van handgesneden Hereford rundsvlees met gepocheerd kwarteleitje en Barbaracress

-

Deense kabeljauw met korstje van ansjovis, groene ratatouille met zwarte olijf en basilicum, coulis van Prunella tomaat en rode paprika, kerstomaatje in de oven

-

Gebakken kalfslende, asperges in de goeie boter, mousseronchampignons, bruine jus met oregano, krieltjes

-

Aardbeien met soepje van hibiscus, granité van gin tonic met zeste van citroen, espuma van limoen

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro
Met Bob arrangement 81 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112