Bacchus

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro
Met Bob arrangement 37 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

 Carpaccio van hert met truffelroom                           en mimolettekaas, winterpostelein

-

Op het vel gebakken snoekbaars, fijngesneden witloof en spruitjes, aardappelmousseline met graanmosterd, balsamicosaus

-
Koud appeltaartje met huisgemaakt vanille-ijs en caramel

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro
Met Bob arrangement 45 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Cava Rosé met enkele hapjes

-

Carpaccio coquilles met hibiscus en granaatappel, winterpostelein, yuzu

-

½ Kreeftje in de oven met prei en kokkels,

saus van bouillabaisse

-

Mechelse koekoek met spitskool, balsamicosaus, aardappelmousseline met gedroogde ham

-

Cannelé de Bordeaux met koffie-ijs,

Baileysroom, kroepoek mokka

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro
Met Bob arrangement 81 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112