Herfstseizoen: platte oesters, coquilles, toast cêpes, fazant en haas op de karkas gebraden,...

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Vanaf 6 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

 

Met dank voor uw begrip.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

Gravad Lax zalm met dille en honingvinaigrette, gegrilde toast en wasabi-ijs

 

Brasvar rugstuk met snijboontjes en jonge wortel, bruine jus met graanmosterd en aardappeltjes gegaard in de oven

 

Warme bramen met huisgemaakt roomijs

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Apero Crèmant Domaine de Brizé met enkele hapjes

-

Tartaar van coquilles met grisonblokjes, ramanas, crème van erwtjes, schuim van kastanjepompoen

-

Toast met eekhoorntjesbroodchampignons "cêpes", gesmolten ganzenlever, rode wijnstroop

-

Wilde eend met knolselder, boschampignons en kastanjes, bruine jus met vlierbessen, knolseldermousseline

-

Chocolade, appel en caramel, crumble van hazelnoot, pipet met hazelnootlikeur, walnotenijs

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112

··· Bekijk ook onze kaart ···