Bacchus

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Onze kaart vindt u terug op de pagina à la carte.

Het à la carte eten is beperkt tot 4 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om de suggestiemenu te nemen.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

Met dank voor uw begrip.

 

Allergeneninformatie: vraag ernaar!  De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

 

                        SUGGESTIEMENU

 

 Crémant Domaine de Brizé met enkele hapjes
(Champagne Canard Duchêne + € 7.00)

-

Mousse van asperges uit Bassevelde, handgepelde grijze Noordzeegarnalen, kwarteleitje, sla-hartjes

-

* Op het vel gebakken zeebaars, risotto met kreeft en kokkeltjes, zeevenkel, blanke botersaus met algen

-

Mechelse koekoek, gewokte asperges met erwtjes en tuinbonen, crème van zandwortel, mousseronchampignons, jus met morieltjes

-

Panna Cotta met Tahiti-vanille, aardbeien en mango, soepje van Matcha thee, sorbet van Gin Tonic

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu 3 gangen: € 55.00 met apero en koffie
€ 15.00 voor het wijnarrangement

 

Warm voorgerecht ipv koud + € 4.00

 Menu 4 gangen(met*): € 69.00 met apero en koffie

€ 20.00 voor het wijnarrangement

Op zaterdagavond Serveren wij 
enkel de 4 gangen-menu

 

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112