Bacchus

Herfstseizoen is begonnen: Toast cêpes, platte oesters, patrijs, ...

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.

Onze kaart vind u terug op de pagina à la carte.

Het à la carte eten is beperkt tot 4 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

Met dank voor uw begrip.

 

Allergeneninformatie: vraag ernaar. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en FEESTDAGEN

Gerookte eendeborst, salsa van kastanjes met Parijse champignons en balsamico, croutons, slaatje met hazelnootolie

-

Koolvishaasje met Parmesankorstje, spitskool à la crème, aardappeltjes, blanke botersaus met Verjus

-
Gepocheerde peer met rozijntjes, chocolade,
Poire William room

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Crémant met enkele hapjes

-

Carpaccio van gerijpt Holsteiner rundsvlees, crème van zwarte look, oude Parmesan, rode mosterdsla

-

Carnaroli risotto met truffel en boschampignons, gesmolten ganzenlever, balsamicostroop

-

Filet van fazant, gebakken witloofstronkjes uit volle grond, gnocchi, Normandische saus, appeltje

-

 Crème Brulée met hazelnoot, brownie, koffiecrumble, gezouten caramelijs

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112