Bacchus

Herfstseizoen is begonnen: Toast cêpes, platte oesters, patrijs, ...

Menu-formules

Lunch en menu's worden enkel per tafel geserveerd en vanaf 2 personen.
 

Onze kaart vindt u terug op de pagina à la carte.

Het à la carte eten is beperkt tot 4 personen.

Vanaf 5 personen vragen wij vriendelijk om een keuze te maken uit onze menu's.

 

Bij elke wijziging van menu of lunch zal er een supplement aangerekend worden.

Met dank voor uw begrip.

 

Allergeneninformatie: vraag ernaar. De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Lunch

MAANDAG T.E.M. ZATERDAG

Elke middag van maandag tot en met zaterdag serveren wij onze businesslunch.

 

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Koffie met zoetigheden

 

Lunch 30 euro
Met aangepaste wijnen 45 euro

Seizoensmenu

ELKE DAG BEHALVE ZATERDAG-AVOND en bepaalde FEESTDAGEN

Gerookte eendeborst, salsa van kastanjes met Parijse champignons en balsamico, croutons, slaatje met hazelnootolie

-

Koolvishaasje met Parmesankorstje, spitskool à la crème, aardappeltjes, blanke botersaus met Verjus

-
Gepocheerde peer met rozijntjes, chocolade,
Poire William room

 

Menu 38 euro
Met aangepaste wijnen 53 euro

 

 

Suggestiemenu

ELKE DAG VERKRIJGBAAR

Menu tot 23/12

 

Crémant met enkele hapjes
(Champagne Canard Duchêne + € 7.00)

-

Carpaccio coquilles, truffeltapenade, ganzenlever, winterpostelein, crème van knolselder

-

Op het vel gebakken beekridder, risotto met grijze garnalen en radicchio, jus van schaaldieren, schuim van rouille

-

Filet van everzwijn met groene kool en truffel, Harlekijnsaus, veenbesjes, champignonaardappeltjes

-

Cannelé de Bordeaux met rhumijs,
appel en rozijntjes

of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht & Zoon (+ € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu met apero en koffie 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112