Herfstseizoen: platte oesters, coquilles, toast cêpes, fazant en haas op de karkas gebraden,...

Traiteur Kerst & Oudejaar: 4 gangen keuzemenu

3 Hapjes voor bij de apero:
- Velouté van Parijse champignons met gerookte hoevekip
- Pastei van polderhaas met gelei van Madeira
- Tataki van tonijn met yuzu-parel en koriander

-----

Mousse van gerookte paling, gelei van groene kruiden, kruidenslaatje en algenkrokantje
of
Red Label zalm in tartaar en op rooihout gerookt, mierikswortelroom met dille,
komkommer en ramanas
of
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, chutney van mango en kardemon,
briochebroodje (+ € 7.00)

-----

Carnaroli-risotto met gegrilde coquilles, blanke botersaus
met verjus, kroepoek van inktvis
of
½ Kreeft in de oven, lintpasta met zwarte truffel, jus van
boschampignons (+ € 12.50)

-----

Fazant, groene kool en spekjes, knolseldermousseline, boschampignons,
veenbesjes, Fine Champagnesaus
of
Hertekalf, knolselder en judasoorchampignons, knolseldermousseline, veenbesjes, Grand Veneursaus (+ € 7.00)
of
Snoekbaars, groene kool met truffel, knolseldermousseline,
boschampignons, consommésaus

-----

Chocolade met hazelnoot en caramel en Frangelico likeur

-----

Zoetigheden voor bij de koffie

 

Brood en boter inbegrepen
 

€ 57.50 per persoon


Afhaling op Kerstavond 24/12 tussen 15u en 17u, op Kerstdag 25/12 tussen 11u en 12u, op Oudejaarsavond 31/12 tussen 15u en 17u.

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112