Bacchus

Herfstseizoen is begonnen: Toast cêpes, platte oesters, patrijs, ...

Traiteur Afhaalmenu

KERST & NIEUW 2018-2019

3 hapjes voor bij de aperitief

* Pastei van wild met uienkonfituur

* Velouté van knolselder met gerookte eendenborst

* Mousse van spinkrab met Bloody Mary gelei

-

Carpaccio van coquilles met truffel, postelein, zure room, roggekrokantje

of

Mousse van fazant, gelei van consommé met shi-takes, toast

of

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, chutney van sinaas, kramiektoast (+ 7 euro)

-

Bisque van schaaldieren met rivierkreeftjes, rouille, toastjes

of

½ Kreeft met prei en gember, jus van schaal- en schelpdieren (+ 12 euro)

-

Fazant, knolselder met pastinaak en pompoen, Fine Champagnesaus, veenbesjes, boschampignons

of

Hertekalf, knolselder met pastinaak en pompoen, Grand Veneursaus, veenbesjes, boschampignons (+ 7 euro)

of

Deense kabeljauw, groene kool met truffel, consommésaus, aardappelmousseline met hazelnoot

-

Donkere chocolade, mascarpone met perzik, abrikozengelei

-

Zoetigheden voor bij de koffie

 

Afhaalmenu 57,50 euro per persoon

brood en boter inbegrepen

 

Afhaling op Kerstavond 24/12 tussen 15u en 17u, op Kerstdag 25/12 tussen 11u en 12u, op Oudejaarsavond 31/12 tussen 15u en 17u.

Menu Nieuwjaarsdag

1 JANUARI 2019

Crèmant Domaine de Brizé met enkele hapjes

-

Tartaar van langoustines uit Guilvinec met haringkaviaar,

krokantje van zuurdesembrood, cressblaadjes

-

Ombervisfilet met gedroogd Mangalicaspek,

spitskool à la crème, sausje van waterkers

-

Filet van hert, gebakken knolselderblokjes, gemarineerde zilveruitjes,

knolseldermousseline, kroketjes, Grand Veneursaus

-

Koud appeltaartje, pipetje met Calvados, caramel salé

Huisgemaakt vanille-ijs met mini Pomme d’amour

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu 69 euro
Menu met aangepaste wijnen 89 euro

(water niet inbegrepen)

Menu Kerstdag

25 DECEMBER 18

Glas Crèmant Domaine de Brizé met 3 hapjes

-

Op het vel gebakken snoekbaars, schorseneren met rucola in mosterdroom,

kroepoek met truffel, jus van balsamico

-

Filet van jong everzwijn (Europees), pompoen en knolselder,

boschampignons, kroketjes met geroosterde hazelnoot, Harlekijnsaus

-

Bûche de Noël, schuim van Kirsch, coulis van griottes

-

Koffie of thee met zoetigheden

 

Menu 75 euro

met aangepaste wijnen tot aan de koffie
(water niet inbegrepen)

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Aalterweg 10  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112