Bacchus

Vier Valentijn op 14+15-16-17 februari!

Valentijnmenu

Apero Bubbels Rosé

-

Zeebaars met bouillon van grijze garnaal,

gedroogde algen, tempura van Nobashi

-

Canadese kreeft, schorseneren met rucola in mosterdroom,

schuim van karnemelkstampers, crispy aardappel

-

Pata  Negra filet met witte kool,  enoki champignons,

kroketje en worstje van Chorizo, Pont Neuf aardappelen,

saus met gerookte spekjes

-

Griottes en mascarpone in laagjes met bittere chocolade,

coulis en speksnoep met Kirsch

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

 

 

Menu met apero en koffie 69 euro

Menu met aangepaste wijnen 89 euro

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112