Bacchus

De menu's voor Kerst&Nieuw zijn beschikbaar!

A la carte

 

Hoofdgerechten

OP LAND OF IN DE LUCHT

Hereford gerijpt rundsvlees (Ierse oorsprong),

spinazie, bruine jus met zwarte truffel, Pommes Pont Neuf

€ 35.00

Fazant op de karkas gebraden, spruitjes en witloof, veenbesjes, boschampignons, Fine Champagnesaus, pommes fondant (per 2)

                                                                € 33.00pp

 

 

 

 

 

RIVIER EN ZEE

Gebakken zeetong, salade, frietjes

€ 35.00

 

Kabeljauw met risotto, spitskool à la crème, blanke botersaus met Verjus

                                                                       € 32.00

 

                 Beperkte kaart op zaterdagavond.

 

Voorgerechten

KOUDE BEREIDING

6 Oesters creuses Fines de Claires op ijs

€ 20.00

6 Platte Zeeuwse op ijs

€ 27.00

Carpaccio van coquilles met haringkaviaar, zure room en granaatappel

€ 24.00

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met geconfijte ananas en brioche

€ 24.00
 

 

WARME BEREIDING

Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur

€ 18.00

 

Carnaroli risotto met cêpes

                                                                       € 24.00

 

 

Desserts

ZOET

Huisgemaakt vanille-ijs met warme
 chocolade-saus

€10.00

Huisgemaakt Snickerijs

€ 10.00

Huisgemaakte chocolademousse

€ 9.00

Café Glacé

                                                                        € 10.00

 

HARTIG

Assortiment kaas van Kaasmeester Michel van Tricht & Zoon

€ 12.00

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112