Bacchus

De menu's voor Kerst&Nieuw zijn beschikbaar!

Traiteur Afhaalmenu

KERST & NIEUW 2019-2020

U kan onze traiteurmenu bestellen voor Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag !

 

Keuzemenu: 

3 hapjes voor bij de aperitief

- Pastei van wild met veenbesje en geconfijt witloof

- Velouté van Parijse champignons met gerookt piepkuiken

- Mousse van grijze garnalen met gelei van krab

-------------------------

Tartaar van zeebaars met citroen en bieslook, algenkrokantje, kalamansidressing, mosterdsla

of

Mousse van Breydelham met pickels en zure toetsen, toast met grisson en tijm

of

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, chutney van sinaas, kramiektoast (+ € 8.00)

-------------------------

Bisque van schaaldieren met rivierkreeftjes, rouille, toastjes

of

½ Kreeft met prei en gember, jus van schaal- en schelpdieren (+€ 12.00)

-------------------------

Fazant, knolselder met pastinaak en kastanjes, Fine Champagnesaus, veenbesjes, boschampignons,

aardappelmousseline met zonnebloempitten

of

Hertekalf, knolselder met pastinaak en kastanjes, Grand Veneursaus, veenbesjes, boschampignons

aardappelmousseline met zonnebloempitten  (+ € 7.00)

of

Deense kabeljauw met korstje van eekhoorntjesbrood, spitskool met truffel,

consommésaus, risotto met truffel

-------------------------

Donkere chocolade, griottes, mascarpone, gelei van krieken

 

--------------------------

 

Zoetigheden voor bij de koffie: fondant praline, koekje, pâte à fruit, nougat

 

Afhaalmenu 57,50 euro per persoon
Brood en boter inbegrepen

 

Afhaling op Kerstavond  en Oudejaarsavond tussen 15u en 17u, op Kerstdag en Nieuwjaarsdag tussen 11u en 12u.

Menu Nieuwjaarsdag

1 JANUARI 2020

Crémant de Loire met enkele hapjes

(Champagne Canard Duchêne + € 7.00)

-

Carpaccio van coquilles met spinkrab, rode biet en radijsjes,

blini met zure room en haringkaviaar

-

Grietfilet met crème van pastinaak,

kalfsjus met oude balsamico

-

Filet van Hert met Japanse andoorn, knolselder en kastanjes,

Grand Veneursaus, veenbesjes, aardappeltjes “Rattes de Gattes”

-

Fondant chocolade met mokkakroepoek, espuma van Irish Coffee,

chocoladecake met Frangelico

Of

Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht (suppl. € 7.00)

-

Espresso of thee met zoetigheden

 

Menu 69 euro

met apero en koffie

Menu 89 euro

met aangepaste wijnen

Menu Kerstdag

25 DECEMBER 19

Cava Rosé met 3 hapjes

(Champagne Canard Duchêne + € 7.00)

-

Op het vel gebakken zeebaars, carnaroli-risotto met winterspinazie,

crème van bloemkool, blanke botersaus met haringkaviaar

-

Suprême van parelhoen, grondwitloof met spekjes en sherry-azijn,

Fine Champagnesaus, judasoorchampignons

-

Samba taartje, snickerijs, Arabica room, caramel salé

-

Koffie of thee met zoetigheden

 

Menu 60 euro

met apero en koffie

Menu 75 euro

met aangepaste wijnen

 

 

 

 

 

Restaurant Bacchus  |  Restaurant - Traiteur - Kok aan huis  |  Hans en Tinneke Willaert - De Wulf

Knokkebaan 20  |  9880 AALTER  |  T 09 375 04 85  |  E restaurantbacchus@mail.be  |  BTW BE0648.531.112