Onthaasten

Restaurant Bacchus is tegelijk trendy en rustgevend. Hans en Tinneke kozen voor een gezellig en warm interieur. En de naam van het restaurant verklapt het al:
Bacchus is de god van de wijn!
Gastvrouw Tinneke zorgt voor een vlotte en ongedwongen bediening terwijl Chef Hans zowel inventieve als klassieke gerechten voor u bereidt.

Restaurant%2019.jpeg
Restaurant%204.jpeg

GENIETEN

In de zomer kan u terecht op het gezellige terras. Het restaurant is omgeven door groen en een uitgestrekte weide waar herten grazen. Sedert 2018 werd de zaak uitgebreid met een tuinkamer voor gezelschappen van 8 tot 12 personen, zodat u ook in mindere weersomstandigheden van het landschap kan genieten.
Daarnaast is er ook nog een zaaltje apart voor al uw feestjes tot 30 personen!

LUNCH

Niet op zondagmiddag en feestdagen

Aperohapjes
-
Voorgerecht
-
Hoofdgerecht
-
Koffie met artisanale zoetigheden

€ 39
(Voor aanpassingen suppl. € 4.00)

€ 15 voor het wijnarrangement


SUGGESTIEMENU


Vanaf vrijdag 29 maart nieuwe suggestiemenu !

Apero glas Crémant de Loire Domaine de Brizé
Champagne Jean Dumangin 1er Cru (+ 8.00 €)
-
Tartaar van zeebaars Ceviche Style,  leche de tigre,
roggekrokantje, Oosters kruidenslaatje
-
* Gegrilde jonge zeeduivel, crème van artisjok,
groene asperges gegaard in de oven, San Daniele ham
-
Lamsfilet uit Nieuw-Zeeland, courgette met zachte look, morieltjes,
Ratte aardappeltjes met rozemarijn, bruine jus met bonenkruid
-
Advocaat / chocolade / mascarpone / ananaskers
of
Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht (+ 9.00 €)
(glas rood, Porto, Madeira of Cream sherry € 7.00)
-
Espresso of thee met zoetigheden

Menu 3 gangen: € 67.00 met Aperitief en een koffie inbegrepen
€ 19.00 voor het wijnarrangement of alcoholvrij arrangement
Warm voorgerecht ipv koud + € 5

Menu 4 gangen (met *): € 82.00 met Aperitief en een koffie inbegrepen
€ 26.00 voor het wijnarrangement of alcoholvrij arrangement

Op zaterdagavond leggen we de vaste kaart even opzij en serveren we enkel de vier gangen suggestiemenu.





JOB ALERT!

Wij zoeken flexi-jobbers en/of studenten voor bediening en afwas!

Ook studenten hotelschool zijn van harte welkom voor in de keuken!

Voorgerechten

hoofdgerechten

desserts

SEIZOEN

Menu’s en traiteurformules voor feestdagen en/of speciale gelegenheden worden hieronder voorgesteld.


PAASMENU

Apero glas Crémant de Loire Domaine de Brizé
Champagne Jean Dumangin 1er Cru (+ 8.00 €)
-
Tartaar van zeebaars Ceviche Style,  leche de tigre,
roggekrokantje, Oosters kruidenslaatje
-
Gegrilde jonge zeeduivel, crème van artisjok,
groene asperges gegaard in de oven, San Daniele ham
-
Lamsfilet uit Nieuw-Zeeland, courgette met zachte look, morieltjes,
Ratte aardappeltjes met rozemarijn, bruine jus met bonenkruid
-
Advocaat / chocolade / mascarpone / ananaskers
of
Assortiment kaas van Kaasmeesters Van Tricht (+ 9.00 €)
-
Koffie of thee met artisanale zoetigheden

Menu 4 gangen : € 82.00 met Aperitief en een koffie inbegrepen
€ 26.00 voor het wijnarrangement of alcoholvrij arrangement

CONTACT

Openingsuren

Keuken open van 12u tot 13u00 en van 18u30 tot 20u00
Open van 12u tot 16u en van 18u30 tot middernacht

Gesloten op zondagavond, dinsdagavond, woensdag en donderdag

VERLOF


Verlof van maandagavond 1 april tot en met vrijdag 12 april

Reserveren

Uw reservatie is gewenst, zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden op uw komst.
U kunt telefonisch reserveren, per email of via het reservatiesysteem.

Let op: reservaties per email minstens 1 dag op voorhand en mits bevestiging!

OPGELET: door de fusie van Aalter met Knesselare hebben wij een nieuwe straatnaam en huisnummer gekregen.
Helaas is dit nergens aangepast bij Google, Waze, gps systemen, ...
U tikt best de naam van het restaurant in of ons oud adres Aalterweg 10.